Departamentul de design din cardul companiei Lenovo ne este prezentat într-un material video

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 556 ori
<b>Departamentul de design din cardul companiei Lenovo ne este prezentat într-un material video</b>Unul dintre cele mai importante departamente din cadrul unei companii ce se ocupă de dezvoltarea de produse hardware, este și cel de design. Astăzi, prin intermediul celor de la MobileGeeks.com avem ocazia să aruncăm o privire asupra acestui centru...

Unul dintre cele mai importante departamente din cadrul unei companii ce se ocupă de dezvoltarea de produse hardware, este și cel de design. Astăzi, prin intermediul celor de la MobileGeeks.com avem ocazia să aruncăm o privire asupra acestui centru în cadrul unui clip video.

După cum știți, Lenovo activează pe mai multe domenii, această companie sosind pe piață cu smartphone-uri, tablete, sau notebook-uri. Din câte aflăm din clipul de mai jos, se pare că designerii Lenovo își găsesc inspirația pentru noi produse odată ce se deconectează de lumea tehnologizată, lucru ce le îmbogățește creativitatea.

Departamentul de design din cardul companiei Lenovo ne este prezentat într-un material video

În acest moment, cel mai atractiv smartphone din portofoliul celor de la Lenovo, este modelul Vibe X2 / X2 Pro, telefon ce aduce o carcasă a cărei ramă este formată din 3 straturi ce sunt colorate în diferite nuanțe. Mai multe detalii despre departamentul de design Lenovo puteți afla din materialul video de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×