Producătorul chinez Ramos pregăteşte un smartphone cu ecran 2.5D; Primele randări apar pe web

Autor:  | Publicat în:  Ramos 1.300 ori
<b>Producătorul chinez Ramos pregăteşte un smartphone cu ecran 2.5D; Primele randări apar pe web</b>Ramos e un nume de companie chineză pe care de obicei &icirc;l asociem cu tabletele, ba chiar cu modele inedite dual boot. Ei bine, iată că de azi &icirc;i asociem şi cu smartphone-urile, de vreme ce au apărut informaţii că un astfel de terminal e...

Ramos e un nume de companie chineză pe care de obicei îl asociem cu tabletele, ba chiar cu modele inedite dual boot. Ei bine, iată că de azi îi asociem şi cu smartphone-urile, de vreme ce au apărut informaţii că un astfel de terminal e gata de lansare.

Handsetul a apărut într-o serie de randari şi pare a avea ecran edge to edge, o cameră duala în spate şi un corp metalic. Acest smartphone foloseşte un ecran cu sticlă 2.5D aplicată peste şi profilul terminalului este unul curbat. Nu e vorba de o curbă discretă, ci judecând după câteva imagini apărute e posibil să fie vorba despre un unghi similar cu cel al lui LG G Flex 2.

Ramos phone

Mai descoperim şi că telefonul Ramos are o baterie de 4850 mAh, sticlă 2.5D şi în faţă şi în spate (deşi în unele imagini întreg corpul pare metalic) şi probabil şi un ecran de 5.5 inch. Nu avem detalii clare despre specificaţii, dar sunt sigur că vom vedea un procesor MediaTek sau Snapdragon de top la interior, 3 GB RAM, rezoluţie Quad HD sau Full HD, cât despre cameră, nu e exclus să vedem acel setup dual 8 MP de pe Huawei Honor 6 Plus.

În plus, toate imaginile ne prezintă un telefon ultrasubtire, poate chiar apropiat de 5 mm în grosime.

Telefoane Ramos

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×