Deși încă în stadiul Beta, ACEMusic Player pentru Android promite și oferă foarte multe (Descărcați aici)

932 ori
<b>Deși încă în stadiul Beta, ACEMusic Player pentru Android promite și oferă foarte multe (Descărcați aici)</b>Nu cred că există posesor al unui smartphone, care să nu dispună de una sau chiar mai multe aplicații pentru redat muzică. Până la urmă, terminalele inteligente sunt cele care au dus la &ldquo;moartea&rdquo; MP3 Player-elor dedicate. în...

Nu cred că există posesor al unui smartphone, care să nu dispună de una sau chiar mai multe aplicații pentru redat muzică. Până la urmă, terminalele inteligente sunt cele care au dus la “moarteaMP3 Player-elor dedicate. în continuare vă ofer o opțiune care dispune de un aspect foarte plăcut și foarte multe avantaje.

ACEMusic Player se găsește în stadiul Beta 3, astfel anticipăm o lansare a versiunii finale foarte curând. Cum am spus, primul aspect care vă va încânta ulterior instalării este interfața. Aceasta folosește elemente Material Design din Android 5.0 și este foarte fluidă și ușor de folosit. Calitatea audio este și ea demnă de invidiat, comparativ cu concurența acerbă iar opțiunile pentru îmbunătățirea audiției muzicale, inclusiv un egalizator audio, sunt prezente. O opțiune unică însă este cea de a seta egalizatorul pentru fiecare melodie în parte.

Aplicația oferă suport neoficial pentru Google Play Music. De asemenea, o opțiune pentru a edita tag-urile melodiilor este și ea prezentă, aceasta pe lângă suportul de a descărca automat coperțile albumelor folosind internetul, multiple tipuri de vizualizări, crossfade și multe, foarte multe altele. V-am promis un link pentru a descărca și testa aplicația gratuit, deși versiunea finală nu cred că va fi oferită fără cost în cadrul Play Store. Până atunci însă, bucurați-vă de ACEMusic Player, aplicație oferită de dezvoltatorul ACE312.

ACEMusic Player

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×