evoMAG pregătește campania de reduceri intitulată evoHALLOWEEN; o săptămână de reduceri bântuite

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.228 ori
<b>evoMAG pregătește campania de reduceri intitulată evoHALLOWEEN; o săptămână de reduceri bântuite</b>Astăzi, prin intermediul unui newsletter, aflăm faptul că retailer-ul evoMAG va demara începând de mâine campania specială de reduceri intitulată evoHALLOWEEN, promoție organizată cu ocazia sărbătorii americane ce a fost adoptată și de...

Astăzi, prin intermediul unui newsletter, aflăm faptul că retailer-ul evoMAG va demara începând de mâine campania specială de reduceri intitulată evoHALLOWEEN, promoție organizată cu ocazia sărbătorii americane ce a fost adoptată și de către noi acum ceva timp.

Astfel, evoMAG ne va oferi timp de o săptămână reduceri “bântuite” la cele mai atractive gadget-uri printre care bineînțeles se vor număra smartphone-uri, tablete, laptop-uri și alte dispozitive inteligente. Ne așteptăm ca printre acestea să regăsim și reduceri la flagship-urile anului 2014, cum ar fi Samsung Galaxy S5, LG G3 sau HTC One M8.

Din câte putem vedea, din ce în ce mai mulți retaileri de pe piață organizează campanii speciale de reduceri în număr destul de mare cu doar o lună înaintea maratonului de discount-uri Black Friday, lucru ce nu este deloc rău pentru noi ca și clienți. Voi ce aveți pe lista de Black Friday? Puteți accesa evoMAG de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×