Dezvoltatorii câștiga mai mult colaborând cu Apple - sumele cresc cu 70% În iAd

Autor:  | Publicat în:  Apple 779 ori
<b>Dezvoltatorii câștiga mai mult colaborând cu Apple - sumele cresc cu 70% În iAd</b>Apple a anunțat o creștere de procentajului care le revine dezvoltatorilor în cadrul inițiativei iAd. Astfel, dezvoltatorii vor câștiga 70% și nu 60% că până acum, folosind rețeaua mobilă de advertising a gigantului din Cupertino. &nbsp; Apple...

Apple a anunțat o creștere de procentajului care le revine dezvoltatorilor în cadrul inițiativei iAd. Astfel, dezvoltatorii vor câștiga 70% și nu 60% că până acum, folosind rețeaua mobilă de advertising a gigantului din Cupertino.

Apple iAd nu a avut o evoluție prea strălucitoare de la lansarea sa din 2010, iar cu o lună în urmă se vehicula și o listă de schimbări care s-ar putea aduce acestui serviciu. Printre ele se numărau reducerea sumei minime pentru o campanie desfășurată prin iAd, ajustarea taxelor aplicate și creșterea sumelor ce revin dezvoltatorilor. Aceasta din urmă a fost adoptată și anunțată de către Apple ieri. Advertiserii pot cheltui acum sume începând de la 100.000 de dolari pentru a porni campanii mobile, o sumă mai accesibilă față de cei 300.000 de dolari de până acum, regulă care intrase în vigoare în iulie 2011.

Minimul actual reprezintă doar 10% din milionul de dolari pe care Apple îl cerea de la advertiseri ca suma minima pentru a porni o campanie. Cu ceva timp în urma The Wall Street Journal numea iAd un dezastru, iar feedbackul de la advertiseri nu era bun deloc. și totuși Apple a obținut 15% din advertisingul mobil cumva, în vreme ce Google deține 24%, iar Microsoft are 6%. Aceste cifre se aplică doar pe 2011 rețineți și sunt tare curios să văd cum va evolua iAd în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×