Dezvoltatorii câștiga mai mult colaborând cu Apple - sumele cresc cu 70% În iAd

794 ori
<b>Dezvoltatorii câștiga mai mult colaborând cu Apple - sumele cresc cu 70% În iAd</b>Apple a anunțat o creștere de procentajului care le revine dezvoltatorilor în cadrul inițiativei iAd. Astfel, dezvoltatorii vor câștiga 70% și nu 60% că până acum, folosind rețeaua mobilă de advertising a gigantului din Cupertino. &nbsp; Apple...

Apple a anunțat o creștere de procentajului care le revine dezvoltatorilor în cadrul inițiativei iAd. Astfel, dezvoltatorii vor câștiga 70% și nu 60% că până acum, folosind rețeaua mobilă de advertising a gigantului din Cupertino.

Apple iAd nu a avut o evoluție prea strălucitoare de la lansarea sa din 2010, iar cu o lună în urmă se vehicula și o listă de schimbări care s-ar putea aduce acestui serviciu. Printre ele se numărau reducerea sumei minime pentru o campanie desfășurată prin iAd, ajustarea taxelor aplicate și creșterea sumelor ce revin dezvoltatorilor. Aceasta din urmă a fost adoptată și anunțată de către Apple ieri. Advertiserii pot cheltui acum sume începând de la 100.000 de dolari pentru a porni campanii mobile, o sumă mai accesibilă față de cei 300.000 de dolari de până acum, regulă care intrase în vigoare în iulie 2011.

Minimul actual reprezintă doar 10% din milionul de dolari pe care Apple îl cerea de la advertiseri ca suma minima pentru a porni o campanie. Cu ceva timp în urma The Wall Street Journal numea iAd un dezastru, iar feedbackul de la advertiseri nu era bun deloc. și totuși Apple a obținut 15% din advertisingul mobil cumva, în vreme ce Google deține 24%, iar Microsoft are 6%. Aceste cifre se aplică doar pe 2011 rețineți și sunt tare curios să văd cum va evolua iAd în perioada următoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×