Preț HTC One X În România - Telefonul disponibil la evoMAG.ro prin precomandă!

3.253 ori
<b>Preț HTC One X În România - Telefonul disponibil la evoMAG.ro prin precomandă!</b>După ce a făcut furori pe web în ultima săptămână, apărând într-o experiență de unboxing franțuzească, apoi fiind vândut în Germania de către un retailer local, HTC One X își face apariția și în România. Telefonul quad core cu...

După ce a făcut furori pe web în ultima săptămână, apărând într-o experiență de unboxing franțuzească, apoi fiind vândut în Germania de către un retailer local, HTC One X își face apariția și în România. Telefonul quad core cu procesor nVidia Tegra 3 este disponibil prin evoMAG.ro, unde este listat cu opțiunea de precomanda.

Avem de-a face aici cu un device oferit la prețul de 2.659 lei prin retailerul autohton și vă recomand să fiți cu ochii pe evomag.ro, pentru a afla când va fi în stoc device-ul. Am remarcat în ultimele săptămâni o pasiune a cititorilor Mobilissimo.ro pentru seria HTC One, despre care se discută aprins la fiecare articol pe această temă. Fiți sigur că îi vom face review lui One X, de îndată ce va sosi în țară. Vă reamintesc că acest telefon a fost prezentat la Barcelona, în cadru MWC 2012, făcând parte dintr-o serie care include și modelele One S și One V.

HTC One X vine cu un CPU quad core Tegra 3 de 1.5 GHz, măsoară 8.9 mm grosime, cântărește 130 de grame și dispune de un display Super IPS LCD2 de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Alte dotări includ 32 GB memorie internă, 1 GB RAM, HSDPA de 21 Mbps și camera de 8 MP cu autofocus și bliț LED. Mai aflați și că telefonul are un slot microSIM și nu dispune de slot microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×