Display touch de top pe un telefon mobil low end, direct din India

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 991 ori
<b>Display touch de top pe un telefon mobil low end, direct din India</b>Tehnologiile de vârf ale ecranelor touch (IPS, Super LCD, Super AMOLED) sunt mereu asociate cu smartphone-uri high-end cu preț ridicat, dar iată că o companie indiană numită Lava Mobile dorește să schimbe această percepție. Cum? Aflați în...

Tehnologiile de vârf ale ecranelor touch (IPS, Super LCD, Super AMOLED) sunt mereu asociate cu smartphone-uri high-end cu preț ridicat, dar iată că o companie indiană numită Lava Mobile dorește să schimbe această percepție. Cum? Aflați în rândurile următoare.

Lava Mobile a creat handsetul A10, care la prețul de 123 de dolari vă oferă un display touch IPS de 3 inch, care poate rivaliza cu ușurință cu ecranele smartphone-urilor de ultima oară. Acest display suportă un unghi de vizualizare de 178 de grade, iar dotările sale includ și o cameră de 3.2 megapixeli, memorie externă de până la 16GB și un senzor de orientare.

Surprinzătoare este și includerea unui sistem audio Yamaha printre dotările terminalului, iar prețul pare deja incredibil cu toate aceste specificații. Potențialul maxim de conectivitate pe Lava Mobile A10 este atins prin tehnologia EDGE, dar pierderea nu este prea mare, de vreme ce suportul 3G nu este ceva răspândit în India. Să sperăm că handsetul va sosi și pe piața europeană, deși ne vine greu să credem că prețul va fi păstrat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×