Un nou HTC cu suport 4G, gata de lansare: HTC Knight Își dezvăluie accesoriile

1.631 ori
<b>Un nou HTC cu suport 4G, gata de lansare: HTC Knight Își dezvăluie accesoriile</b>Cei de la HTCpedia.com au reușit să pună mâna pe o listă de accesorii ale celui mai nou model HTC 4G WiMax, HTC Knight, cunoscut și ca Speedy. Dacă aceste nume nu vă sunt familiare, încercați HTC EVO Shift 4G. Dacă totuși handsetul rămâne un...

Cei de la HTCpedia.com au reușit să pună mâna pe o listă de accesorii ale celui mai nou model HTC 4G WiMax, HTC Knight, cunoscut și ca Speedy. Dacă aceste nume nu vă sunt familiare, încercați HTC EVO Shift 4G. Dacă totuși handsetul rămâne un mister, iată și o imagine edificatoare.

Avem de-a face cu un smartphone atractiv, cu ecran touch de 3.7 inch, tastatură QWERTY glisantă (landscape), cameră frontală și cameră standard în partea din spate, cu bliț LED. Lista de accesorii include o carcasă și clip pentru atașarea la curea a handsetului, o baterie de 1500 mAh și o carcasă ultra-rezistentă.

OS-ul lui HTC Knight/Speedy este Android (2.2 cel mai probabil), operând în tandem cu interfața Sense de cea mai nouă generație. Speculațiile afirmă că acest telefon va sosi pe piață în data de 6 ianuarie, cel mai probabil cu ocazia showului CES 2011. îl așteptăm cu nerăbdare și în Europa, de îndată ce infrastructura 4G e gata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×