Două noi smartwatch-uri misterioase Își fac apariția Într-o imagine postată pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  Samsung 677 ori
<b>Două noi smartwatch-uri misterioase Își fac apariția Într-o imagine postată pe Twitter</b>în cursul acestei zile, Evan Peters, binecunoscutul zvonac din spatele contului de Twitter @evleaks a postat o imagine cu două smartwatch-uri ce le-a catalogat a fi produse sub branding Samsung Galaxy. Peste câteva ore, acesta a revenit cu o altă...

în cursul acestei zile, Evan Peters, binecunoscutul zvonac din spatele contului de Twitter @evleaks a postat o imagine cu două smartwatch-uri ce le-a catalogat a fi produse sub branding Samsung Galaxy. Peste câteva ore, acesta a revenit cu o altă postare în care declara că device-urile prezentate în imaginea cu pricina nu aparțin seriei Galaxy.

Cu toate acestea, autorul nu ne-a putut comunica alte detalii despre producătorul de facto al acestora. După cum puteți observa în imaginea de mai sus, design-ul smartwatch-urilor se aseamană izbitor de mult cu vechea generație de device portabil produs de Samsung, și anume Galaxy Gear.

Așteptăm eventuale informații despre aceste device-uri misterioase și despre compania producătoare în următoarele zile. S-ar putea ca acestea să-și facă apariția chiar în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, ce va debuta pe 24 februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×