Două noi imagini cu Sony Xperia Z2 Sirius Își fac apariția pe XDA Developers

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.256 ori
<b>Două noi imagini cu Sony Xperia Z2 Sirius Își fac apariția pe XDA Developers</b>Comunitatea XDA Developers e cunoscută pentru softurile pe care le dezvoltă și pentru informațiile în premieră pe care le furnizează, iar astăzi descoperim pe acest forum și două noi imagini cu telefonul Sony Xperia Z2 aka Sirius. El are șanse...

Comunitatea XDA Developers e cunoscută pentru softurile pe care le dezvoltă și pentru informațiile în premieră pe care le furnizează, iar astăzi descoperim pe acest forum și două noi imagini cu telefonul Sony Xperia Z2 aka Sirius. El are șanse foarte mari să debuteze luni, în cadrul unui eveniment de la MWC 2014.

Partea sa din spate aduce cu cea a lui Xperia Z1, iar ce observăm inedit este faptul că marginile ecranului sunt foarte subțiri. Se presupune că acesta ar fi un telefon cu ecran 2K, dar nu mi se pare imaginea atât de "crisp" pe cât ar trebui să fie pentru un display QHD. De la Xperia Z2 așteptăm și 3 GB RAM, o cameră de 20 MP și un procesor Snapdragon 800, dacă nu chiar Snapdragon 805.

Sony Xperia Z2 Sirius

Mai știm și că acest model va fi capabil de captură video 4K, dacă zvonurile legate de el sunt reale. Handsetul va rula Android 4.4 KitKat cu interfața customizata Sony, dar fără modificări prea mari față de UI-ul lui Xperia Z1, de exemplu. Va fi oare acest flagship la înălțimea rivalilor HTC One 2 și Samsung Galaxy S5?

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×