Dropbox primește o actualizare care aduce un design nou, conectare la PC mai ușoară

1.044 ori
<b>Dropbox primește o actualizare care aduce un design nou, conectare la PC mai ușoară</b>La începutul acestei săptămâni Dropbox a oferit o actualizare aplicației sale pentru Android, la versiunea 2.4.0.2 de software. Ea include, printre altele și schimbări de interfață și un setup mai ușor. &nbsp; în plus, e acum mai ușor să vă...

La începutul acestei săptămâni Dropbox a oferit o actualizare aplicației sale pentru Android, la versiunea 2.4.0.2 de software. Ea include, printre altele și schimbări de interfață și un setup mai ușor.

în plus, e acum mai ușor să vă conectați la un computer, din câte aflăm din changelog. Versiunea 2.4.0.2 rezolva și câteva buguri, precum cel care împiedică aplicații third party să se autentifice în Dropbox. Acum veți putea folosi camera unui terminal pentru a face setup și conectă Dropbox la un computer.

Dropbox primește o actualizare care aduce un design nou, conectare la PC mai ușoară

Opțiunea Link a Computer poate fi găsită în zona de Setări în Dropbox și oferă un procedeu în 3 pași de legare a computerului la contul Dropbox de pe handsetul Android. Iată cum faceți acest lucru:

  • deschideți http://www.dropbox.com/connect din browserul PC-ului
  • scanați codul QR de pe ecranul computerului (apoi computerul va fi autentificat)
  • apoi descărcați și instalați clientul Dropbox pentru computer
     

Dropbox primește o actualizare care aduce un design nou, conectare la PC mai ușoară

După instalare, contul va fi deja seta pe PC. în capturile din acest articol remarcați și câteva mici schimbări de interfață ale aplicației Dropbox. Descarcati de aici aplicatia pe Android.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×