Smartphone-ul accesibil BlackBerry Z3 apare În noi imagini live

1.003 ori
<b>Smartphone-ul accesibil BlackBerry Z3 apare În noi imagini live</b>Deși a fost lansat oficial în cadrul show-ului Mobile World Congress de anul acesta, BlackBerry Z3 încă nu a ajuns pe piață. Cu toate acestea, se pare că unii mai norocoși au avut șansa să pună mână pe el, ca dovadă fiind fotografiile...

Deși a fost lansat oficial în cadrul show-ului Mobile World Congress de anul acesta, BlackBerry Z3 încă nu a ajuns pe piață. Cu toate acestea, se pare că unii mai norocoși au avut șansa să pună mână pe el, ca dovadă fiind fotografiile hands-on de mai jos.

Noul device al celor de la BlackBerry vine cu un display de 5 inch cu rezoluție 540x960 pixeli, un procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 8 GB de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară de 1.1 megapixeli.

Smartphone-ul accesibil BlackBerry Z3 apare În noi imagini live

BlackBerry Z3 rulează sistemul de operare BB10, OS ce suportă în același timp și rularea de aplicații Android. Se așteaptă ca acesta să ajungă pe piața din India în următoarele săptămâni la un preț de sub 200$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×