Elephone A5 este un nou telefon cu cameră triplă, design în degrade şi preţ sub 200 de dolari

1.854 ori
<b>Elephone A5 este un nou telefon cu cameră triplă, design în degrade şi preţ sub 200 de dolari</b>Deși nu am mai auzit de multă vreme despre Elephone, iată că această companie chineză încă există și lansează noi terminale, de această dată fiind vorba despre un model echipat cu o cameră triplă în spate. Se numește Elephone A5 și aduce

Am cochetat cu brandul Elephone cu câţiva ani în urmă, când am testat câteva telefoane ale companiei. E vorba despre un din categoria "C" de producători din China care oferă dotări midrange sau entry level, aplicate pe un design inspirat de rivali, culmea tot chinezi. Elephone A5 arată ca un Huawei şi vine cu 5 camere.

Elephone A5

E vorba despre o cameră triplă în spate şi o cameră duală în faţă. Elephone A5 dispune de un corp fabricat din sticlă şi metal, cu un panou din sticlă în spate care prin degrade face trecerea de la roşu la albastru. Aduce cu Huawei P20, Honor 10, noile modele Honor 10 Liţe, prin această abordare cu gradient. Aliniamentul camerelor din spate este de asemenea copiat de la Huawei P20 Pro.

Cât despre dotări, acestea nu sunt rele deloc:

  • Display: 6.18 inch, Full HD+
  • Procesor: MediaTek Helio P60
  • RAM: 4 GB
  • Stocare: 64 GB
  • Baterie: 4000 mAh
  • Camere: Spate - 12 MP + 5 MP + 0.3 MP/ Față - 20 MP + 2 MP

E impresionant faptul că aceşti chinezi au reuşit să livreze telefonul cu Android 9.0 Pie la bord, dacă mă întrebaţi pe mine. Pentru început Elephone A5 va fi disponibil la precomandă pe Gearbest.com la preţul de 199.99 dolari, cu vânzări desfăşurate între 3 decembrie şi 19 decembrie. Terminalul mai are şi cititor de amprente lateral, încărcare rapidă şi slot microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×