Elephone ne-ar putea pregăti un prim smartphone 4K; să fie vorba despre modelul P10000?

825 ori
<b>Elephone ne-ar putea pregăti un prim smartphone 4K; să fie vorba despre modelul P10000?</b>Un teaser proaspăt postat de către Elephone pe Facebook, ne dezvăluie astăzi o informație foarte interesantă cu privire la următorul device ce ni se pregătește. Din c&acirc;te putem remarca, compania chineză ne promite lansarea unui prim...

Un teaser proaspăt postat de către Elephone pe Facebook, ne dezvăluie astăzi o informație foarte interesantă cu privire la următorul device ce ni se pregătește. Din câte putem remarca, compania chineză ne promite lansarea unui prim terminal cu display 4K, fără a dezvălui totuși ce tip de device va fi acesta.

În schimb, Elephone oferă câteva indicii cu privire la device-ul ce s-ar putea ascunde în spatele acestui teaser. Aparent, sunt 3 posibilități, fie vom avea parte de un televizor 4K, fie de un smartphone, sau opțiunea cu numărul trei - un set VR.

Deși un TV 4K accesibil pentru consumatori nu ar strica deloc, Xiaomi dovedindu-ne acest lucru în trecut, nici un smartphone 4K nu ar fi trecut cu vederea. Acest posibil terminal numit P10000 va sosi desigur și cu dotări de top la pachet, așa cum ne-au obișnuit cei de la Elephone cu ultimele modele aduse pe piață.

Ca o mică paranteză, aflați că în redacția Mobilissimo tocmai ce a sosit ieri smartphone-ul Elephone Trunk, un prim device din portofoliul companiei chineze pe care îl vom testa. Puteți vedea imagini cu acesta chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×