Achiziția lui Samsung Gear S2 prin intermediul PC Garage, ne aduce cadou căștile Level U în valoare de 270 lei

852 ori
<b>Achiziția lui Samsung Gear S2 prin intermediul PC Garage, ne aduce cadou căștile Level U în valoare de 270 lei</b>Printre cele mai noi smartwatch-uri ajunse pe plan local, se află și modelul Gear S2, un device purtabil pe care l-am &icirc;nt&acirc;lnit inițial la t&acirc;rgul de tehnologie IFA din Berlin. Cu doar o săptăm&acirc;nă &icirc;n urmă, ceasul de...

Printre cele mai noi smartwatch-uri ajunse pe plan local, se află și modelul Gear S2, un device purtabil pe care l-am întâlnit inițial la târgul de tehnologie IFA din Berlin. Cu doar o săptămână în urmă, ceasul de față a ajuns la vânzare, fiind disponibil atât în versiunea sport, cât și în varianta clasic, ceva mai elegantă.

Cei de la PC Garage vin și cu un cadou pentru cei care achiziționează acest smartwatch, cadou ce constă în căștile Samsung Level U. Acest din urmă accesoriu este unul ce se conectează la telefon sau tabletă prin intermediul unei conexiunii Bluetooth, oferind până la 11 ore de autonomie în modul de convorbire.

Achiziția lui Samsung Gear S2 prin intermediul PC Garage, ne aduce cadou căștile Level U în valoare de 270 lei

Cât despre noul ceas al companiei sud-coreene, știm deja că acesta vine cu display Super Amoled de 1.3 inch + Gorilla Glass 3, 4 GB de stocare, 512 MB RAM, conectivitate WiFi și baterie de 250 mAH. Samsung Gear S2 rulează sistemul de operare Tizen OS, iar ca funcții extra avem parte de certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Aflați că promoția desfășurată de PC Garage are loc până pe data de 12 noiembrie, în limita stocului disponibil.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×