Elephone P9 Water este un telefon octa core ultrasubtire, cu grosime sub 6 mm

Autor:  | Publicat în:  Elephone 1.715 ori
<b>Elephone P9 Water este un telefon octa core ultrasubtire, cu grosime sub 6 mm</b>Cu câteva zile în urma vedeam un hands on de la MWC 2014 cu un telefon Gionee, cel mai subțire smartphone din lume. El avea o grosime sub 6 mm, dar iată că acum descoperim un handset de la alt brand care se poate lăuda cu o talie atât de subțire....

Cu câteva zile în urma vedeam un hands on de la MWC 2014 cu un telefon Gionee, cel mai subțire smartphone din lume. El avea o grosime sub 6 mm, dar iată că acum descoperim un handset de la alt brand care se poate lăuda cu o talie atât de subțire. El este Elephone P9 Water:

Elephone P9 Water este un telefon flagship octa core, care vine de la o companie formată de curând. Acesta este un produs din China, iar noul venit măsoară doar 5.9 mm în grosime și integrează o baterie de 2100 mAh, două sloturi SIM și slot microSD. P9 Water adopta un display HD de 5 inch și un procesor octa core Mediatek MT6592 de 1.7 GHz, plus 2 GB RAM.

Acest terminal rulează Android 4.2 și vine cu WiFi, o cameră de 8 megapixeli în spate, plus o cameră frontală de 2 megapixeli. Avem parte și de 16 GB memorie internă, iar handsetul cântărește 126 de grame. Rețineți totuși că Gionee Elife S5.5 e mai subțire decât acest device, având o grosime de 5.6 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×