Top 3 accesorii lansate la MWC 2014: fitness, sănătate și eleganță

1.984 ori
<b>Top 3 accesorii lansate la MWC 2014: fitness, sănătate și eleganță</b>CES 2014 ar fi trebuit să fie dominat de smartwatch-uri, dar până la urma MWC 2014 a dat semne că acest segment înregistrează o ascensiune. Am asistat la debutul a nu mai puțin de 3 ceasuri smart de la Samsung, dar și cateve modele de brățări...

CES 2014 ar fi trebuit să fie dominat de smartwatch-uri, dar până la urma MWC 2014 a dat semne că acest segment înregistrează o ascensiune. Am asistat la debutul a nu mai puțin de 3 ceasuri smart de la Samsung, dar și cateve modele de brățări smart de la alte companii, pe care le analizăm în topul de mai jos. Rețineți și linia fină între brățara de fitness cu funcții smart și ceas veritabil smart.

3. Sony SmartBand

Sony SmartBand e probabil cel mai minimalist accesoriu din acest top 3, iar el e compatibil cu terminale cu Android 4.4 la bord și suport Bluetooth 4.0 LE. Acest device este rezistent la apă, are posibilitate de pairing NFC, încărcare microUSB și notificare LED. Curelele sale pot fi înlocuite cu modele de 9 culori diferite. Sony vrea ca acest produs să fie purtat 24 de ore din 24, pentru că este discret, rezistent la apă și arată bine cu orice haină. Acest device înregistrează atât activitatea fizică, cât și cea socială și de divertisment.

2. Huawei TalkBand B1

Huawei TalkBand B1

Prima brățară smart de la MWC a fost Huawei TalkBand B1, care a adus o surpriză plăcută prin integrarea unui headset Bluetooth detașabil. Acest model vine cu ecran de 1.4 inch, va costă doar 99 de euro și e disponibil într-o varietate de culori. Interesant la acest model e că TalkBand B1 integrează un display flexibil OLED și măsoară 14.6 mm în grosime. Gadgetul poate înregistra numărul de pași parcurși, caloriile consumate și o baterie de 90 mAh, care pe hârtie asigura 6 zile de utilizare. Acest model este și un monitor pentru somnul utilizatorului.

1. Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit

Cel mai arătos ceas smart sau mai degrabă brățara de la MWC 2014 este Samsung Gear Fit. Device-ul integrează un display de 1.84 inch, poate controla redarea melodiilor de pe smartphone și afișează emailuri, SMS-uri și notificări third party. Gear Fit monitorizează ritmul cardiac, include un pedometru și este foarte ușor, la doar 26 de grame. și aceasta brățară are display OLED flexibil, iar ea integrează doar un buton fizic în partea superioară. Viața bateriei este de 3-4 zile și puteți seta și un wallpaper adecvat acestui accesoriu tineresc. Pe lângă celelalte ceasuri Samsung, acesta are un ecran mult mai îngust și e mai compact.

Vă vedeți purtând la încheietura un astfel de device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×