Elephone S7 va fi lansat într-o ediție limitată cu 4 GB RAM, procesor Helio X25 și 64 GB de stocare

1.299 ori
<b>Elephone S7 va fi lansat într-o ediție limitată cu 4 GB RAM, procesor Helio X25 și 64 GB de stocare</b>Printre smartphone-urile lansate de către Elephone pe parcursul acestui an avem și modelul Elephone S7 care poate fi numit pe bună dreptate cea mai reușită clonă a lui Galaxy S7. Telefonul de față este disponibil în diferite variante, dar în cazul în care

Elephone S7 poate fi numit pe bună dreptate cea mai reușită clonă a lui Samsung Galaxy S7, telefon care aduce același design arătos, dar totul la un preț mult mai bun. Dacă versiunile deja disponibile la vânzare nu vi se păreau pe atât de atrăgătoare și la capitolul dotări hardware, aflați că în curând compania chineză va aduce pe piață o ediție limitată ce va fi mai bine pusă la punct la acest capitol.

Elephone S7

Această ediție va sosi cu procesor deca-core MediaTek Helio X25, cu 4 GB memorie RAM și cu 64 GB spațiu de stocare flash. De asemenea, vom primi o carcasă a cărui panou spate va fi acoperit de un material numit Lumia ce trece prin 15 procese pentru a ajunge în stadiul final. 

La pachet vom primi și tehnologia de încărcare rapidă PE+ Quick Charge, iar restul dotărilor hardware vor rămâne neschimbate. Asta înseamnă că vom beneficia de un display Full HD de 5.5 inch curbat spre margini, de o cameră foto principală de 13 megapixeli și de o baterie de 3000 mAh. Prețul acestuia ar putea fi de aproximativ 250 euro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×