Arătosul smartphone Elephone S8 va opta pentru un procesor Helio X27 și pentru 128 GB stocare flash

1.579 ori
<b>Arătosul smartphone Elephone S8 va opta pentru un procesor Helio X27 și pentru 128 GB stocare flash</b>Chiar la sfârșitul lunii noiembrie cei de la Elephone ne prezentau o primă imagine cu smartphone-ul S8, un terminal ce al cărui display ca acoperi atât marginile laterale dar și partea de sus unde de obicei avem earpiece-ul. Astăzi, compania asiatică ne

Pe data de 30 noiembrie compania chineză Elephone ne capta atenția odată cu o randare pentru viitorul smartphone pregătit și anume modelul S8 pe care îl puteți vedea și voi mai jos. Acest terminal pare a fi chiar mai arătos decât conceptul Xiaomi Mi Mix, asta datorită faptului că display-ul se va 'întinde' atât în părțile laterale, cât și în partea de sus unde de obicei avem earpiece-ul - element care va fi înlocuit de un modul de transmitere a sunetului prin vibrații.

Elephone S8

Astăzi avem ocazia să aflăm noi detalii despre acest inedit smartphone, unul care va opta pentru un procesor deca-core MediaTek Helio X27 tactat la o frecvență de 2.6 GHz. Vom mai primi și 128 GB spațiu de stocare flash și potrivit companiei asiatice, performanța procesorului crește cu cel puțin 20% comparativ cu Helio X25.

Va fi păstrat și scanner-ul de amprente aici, iar Elephone dezvăluie faptul că design-ul camerei foto va fi cu adevărat unul inovativ. Nu putem decât să așteptăm ca alte informații să ajungă în mediul online în perioada următoare și desigur să aflăm când acest produs va fi lansat oficial. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×