eMAG oferă Samsung Blue Weekend; Galaxy S3 coboară sub pragul de 1200 lei!

2.942 ori
<b>eMAG oferă Samsung Blue Weekend; Galaxy S3 coboară sub pragul de 1200 lei!</b>în acest weekend ce se anunță călduros, cei de la eMAG ne pun la dispoziție de reduceri pentru produsele din gama producătorului coreean Samsung. Astfel avem parte de discount-uri de până la 50% la smartphone-uri, playere blu-ray și multe altele....

în acest weekend ce se anunță călduros, cei de la eMAG ne pun la dispoziție de reduceri pentru produsele din gama producătorului coreean Samsung. Astfel avem parte de discount-uri de până la 50% la smartphone-uri, playere blu-ray și multe altele.

Un smartphone ce a coborât sub pragul de 1.200 lei este Samsung Galaxy S3, terminal ce începe să devină un pic cam depășit de tehnologia prezentă pe smartphone-urile actuale, dar cu toate acestea reușește să ofere destulă putere hardware pentru rularea unor jocuri complexe datorită procesorului quad-core tactat la 1.4 GHz. Galaxy S3 poate fi al vostru acum pentru doar 1.131 lei.

eMAG oferă Samsung Blue Weekend; Galaxy S3 coboară sub pragul de 1200 lei

De asemenea, și tableta Samsung Galaxy Tab 3 8-inch s-ar putea dovedi a fi o achiziție înțeleaptă. Acesta aduce un procesor dual-core de 1.5 GHz, 1.5 GB RAM, 16 GB de stocare și Android 4.2.2 JellyBean. Samsung Galaxy Tab 3 primește un discount de 10% și poate fi cumpărată la prețul de 791 lei.

O altă ofertă ce nu trebuie ratată este Samsung BD-F5100, un blu-ray player care ajunge să coste doar 149 lei, după o reducere consistentă de 50%. Puteți consulta întreaga ofertă Samsung Blue Weekend chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×