Iată un prim review al lui Samsung Galaxy S5: bine echilibrat, ușor dezamăgitor

2.508 ori
<b>Iată un prim review al lui Samsung Galaxy S5: bine echilibrat, ușor dezamăgitor</b>Băieții de la Hi-tech.mail.ru au fost destul de norocoși încât să pună mâna pe un Samsung Galaxy S5 și după teste amanuninte au publicat și un prim review al acestui device. Pentru că vrem să începem cu sfârșitul, vă informăm că ei au...

Băieții de la Hi-tech.mail.ru au fost destul de norocoși încât să pună mâna pe un Samsung Galaxy S5 și după teste amanuninte au publicat și un prim review al acestui device. Pentru că vrem să începem cu sfârșitul, vă informăm că ei au recunoscut că handsetul nu se ridică la înălțimea așteptărilor, dar ceea ce face, face foarte bine.

Printre lipsuri se număra cea a radio-ului RM, lipsa unui GB de RAM în plus, mai ales dacă ne gândim că Galaxy Note 3 avea 3 GB RAM și lipsa unui corp de metal, aparent dorit de multă lume. Mi se pare foarte interesant că reviewerii au făcut și o listă de conținuturi/abonamente pe care le primiți gratis odată cu achiziția unui Samsung Galaxy S5.

Iată un prim review al lui Samsung Galaxy S5: bine echilibrat, ușor dezamăgitor

Printre ele se număra abonament Linkedin pe 3 luni, abonament Box pe 6 luni cu 50 GB în cloud, abonament pe 6 luni la Wall Street Journal, pe 3 luni la Evernote și aparent și 50 de dolari gratis la cumpărăturile plătite cu PayPal. Cei care au analizat terminalul afirma că interfața să nouă e mai plăcută și mai ușor de citit. Ei apreciază și organizarea zonei de Setări, o listă singurală verticală cu iconuri mari, comparată cu Symbian în recenzie.

Iată un prim review al lui Samsung Galaxy S5: bine echilibrat, ușor dezamăgitor

Ecranul de 5.1 inch are unghiuri de vizualizare excelente, se comportă bine în bătaia soarelui și progresul față de Galaxy S4 e clar. Bateria de 2800 mAh oferă 12 ore de playback video continuu sau 10 ore de web browsing, iar la utilizarea medie se ajunge cam la o zi de funcționare. Deci nu putem spune că suntem impresionați, în schimb modul Ultra Power Saving e binevenit, afișând imagini alb negru pentru întreaga durată de funcționare de funcționare rămasă, atunci când bateria se apropie de zero.

Mai multe detalii în review-ul complet.

[UPDATE] - între timp se pare că recenzia a fost ștearsă de pe site (probabil la presiunule Samsung), din fericire însă, o gasiți salvată în cache-ul Google!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×