eMAG.ro atacă piață high end cu o ofertă interesantă: topul tehnologiilor de vârf!

2.013 ori
<b>eMAG.ro atacă piață high end cu o ofertă interesantă: topul tehnologiilor de vârf!</b>eMAG.ro are o abordare interesantă în cea mai nouă reorganizare a ofertei sale de electronice și electrocasnice, optând pentru un top al tehnologiilor. Ofertă lor începe cu duelul mai marilor smartphone-urilor din 2012: iPhone 5 și Samsung Galaxy...

eMAG.ro are o abordare interesantă în cea mai nouă reorganizare a ofertei sale de electronice și electrocasnice, optând pentru un top al tehnologiilor. Ofertă lor începe cu duelul mai marilor smartphone-urilor din 2012: iPhone 5 și Samsung Galaxy S III.

Deși aceste modele se duelează în dotări, prețurile sunt clar detașate, cu iPhone 5 pornind de la 3.179 lei la eMAG.ro în vreme ce Galaxy S III pornește de la 2.099 lei. Aceste terminale au fost pentru mulți telefoanele anului 2012, deși la Mobilissimo.ro Galaxy Note II și Galaxy S III au avut întâietate în topurile noastre. Au impresionat plăcut prin performanță, dotări hardware și numărul mare de gesturi/inovații aduse pe piață.

O altă zonă a noutăților este cea a laptopurilor convertibile, majoritatea modele cu Windows 8 și produse de Toshiba, ASUS sau Lenovo. ASUS Taichi este un exemplu bun de astfel de produs, cu preț de 5.999 lei, procesor Intel Core i7 de 1.9 GHz Ivy Bridge, 4 GB RAM, SSD de 128 GB și Windows 8, plus setup dual display.

iPad Mini este și el listat în ofertă cu un preț de 1.649 lei în varianta de bază și îl găsim și pe Samsung Galaxy Note 10.1, primul terminal cu Android și 2 GB RAM ajuns în România vara trecută. Prețul sau pornește de la 2.199 lei. Care dintre aceste produse va face cu ochiul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×