De ce să cumpărăm un Google Chromebook Pixel de 1300 de dolari? Iată avantajele!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.236 ori
<b>De ce să cumpărăm un Google Chromebook Pixel de 1300 de dolari? Iată avantajele!</b>Nu cu foarte mult timp în urmă Google a anunțat oficial notebook-ul sau Chromebook de nouă generație, cunoscut sub numele de Pixel. Acesta vine cu dotări atractive, dar și un preț pe măsură, care ne face să ne gândim mai degrabă la un...

Nu cu foarte mult timp în urmă Google a anunțat oficial notebook-ul sau Chromebook de nouă generație, cunoscut sub numele de Pixel. Acesta vine cu dotări atractive, dar și un preț pe măsură, care ne face să ne gândim mai degrabă la un MacBook.

Aflați că un Chromebook Pixel costă 1.299 dolari în variantă WiFi și 1499 dolari în versiunea LTE. Modelul LTE are spațiu de stocare dublu în comparație cu cel WiFi. Chromebook Pixel a fost creat cu ideea de utilizare pe web în spate și cu simplitatea lui Chrome  în centru. Până acum un Chromebook era văzut ca un laptop cu preț accesibil și experiență Chrome, dar acum ne apropiem de zona lui MacBook.
 
Pixel vine cu un display de 12.85 inch cu rezoluție de 2560 x 1700 pixeli, deci densitate de 239 PPI și acest ecran arată fantastic. în plus, display-ul este unul touch și are protecție Gorilla Glass 2. Google promite unghiuri de vizualizare excepționale pe acest device, care la interior are un procesor Intel Core i5 dual core de 1.8 GHz, plus 4 GB RAM DDR3 și un SSD de 32 GB, sau o variantă de 64 GB pentru modelul LTE.
 
Utilizatorii primesc la pachet și 1 TB de stocare gratuită în cloud via Google Drive. Tot la pachet vine și Gogo Inflight Internet, un serviciu de Internet care combinat cu stocarea în Drive ar fi taxate la prețul de aproape 2000 de dolari pe 3 ani, să zicem. Ele sunt oferite gratuit cu laptopul, deci iată ce primiți de fapt în plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×