eMAG.ro listează acum și varianta de 64 GB a lui iPhone 6; disponibilă la un preț de 3.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 6.309 ori
<b>eMAG.ro listează acum și varianta de 64 GB a lui iPhone 6; disponibilă la un preț de 3.999 lei</b>în timp ce ieri, eMAG lista doar varianta aurie a lui iPhone 6 ce venea doar cu 16 GB memorie internă, iată că astăzi remarcăm prezența în portofoliu și a versiunii de 64 GB ce este disponibilă în toate cele trei variante de culoare: auriu,...

în timp ce ieri, eMAG lista doar varianta aurie a lui iPhone 6 ce venea doar cu 16 GB memorie internă, iată că astăzi remarcăm prezența în portofoliu și a versiunii de 64 GB ce este disponibilă în toate cele trei variante de culoare: auriu, alb, respectiv negru.

Din câte puteți vedea în lista de mai jos, prețurile pentru iPhone 6 sunt aceleași ca și cele practicate de către alți retalieri, un astfel de exemplu fiind QuickMobile.ro, magazin ce primește de ceva timp pre-comenzi atât pentru iPhone 6, cât și pentru varianta sa phablet numită iPhone 6 Plus.

eMAG.ro listează acum și varianta de 64 GB a lui iPhone 6; disponibilă la un preț de 3.999 lei

Deși noile terminale Apple nu impresionează la capitolul dotări, acestea reușesc să atragă publicul în număr foarte mare, așteptându-ne ca în cursul zilei de astăzi să vedem o mulțime de imagini și fotografii cu acele cozi interminabile formate de către fanii brandului pentru a-și achiziționa noul produs.

Prețuri iPhone 6:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×