eMAG.ro listează acum și varianta de 64 GB a lui iPhone 6; disponibilă la un preț de 3.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 6.141 ori
<b>eMAG.ro listează acum și varianta de 64 GB a lui iPhone 6; disponibilă la un preț de 3.999 lei</b>în timp ce ieri, eMAG lista doar varianta aurie a lui iPhone 6 ce venea doar cu 16 GB memorie internă, iată că astăzi remarcăm prezența în portofoliu și a versiunii de 64 GB ce este disponibilă în toate cele trei variante de culoare: auriu,...

în timp ce ieri, eMAG lista doar varianta aurie a lui iPhone 6 ce venea doar cu 16 GB memorie internă, iată că astăzi remarcăm prezența în portofoliu și a versiunii de 64 GB ce este disponibilă în toate cele trei variante de culoare: auriu, alb, respectiv negru.

Din câte puteți vedea în lista de mai jos, prețurile pentru iPhone 6 sunt aceleași ca și cele practicate de către alți retalieri, un astfel de exemplu fiind QuickMobile.ro, magazin ce primește de ceva timp pre-comenzi atât pentru iPhone 6, cât și pentru varianta sa phablet numită iPhone 6 Plus.

eMAG.ro listează acum și varianta de 64 GB a lui iPhone 6; disponibilă la un preț de 3.999 lei

Deși noile terminale Apple nu impresionează la capitolul dotări, acestea reușesc să atragă publicul în număr foarte mare, așteptându-ne ca în cursul zilei de astăzi să vedem o mulțime de imagini și fotografii cu acele cozi interminabile formate de către fanii brandului pentru a-și achiziționa noul produs.

Prețuri iPhone 6:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×