iPhone 6 și iPhone 6 Plus ating precomenzi record În România prin Quickmobile.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 497 ori
<b>iPhone 6 și iPhone 6 Plus ating precomenzi record În România prin Quickmobile.ro</b>Quickmobile.ro anunța astăzi atingerea de precomenzi record în România pentru noile modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Acesta este retailerul care aduce în premieră în țara noastră cele mai noi telefoane Apple, iar Quickmobile.ro a reușit...

Quickmobile.ro anunța astăzi atingerea de precomenzi record în România pentru noile modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Acesta este retailerul care aduce în premieră în țara noastră cele mai noi telefoane Apple, iar Quickmobile.ro a reușit performanța să vândă un număr impresionant de handseturi deja.

1.500 de consumatori au achitat deja suma aferenta, iar până la finalul acestei luni, numărul ar putea depăși 5000. Varianta preferată de cumpărători este iPhone 6 Space Gray cu memorie de 16 GB. Prețul sau este de 3.499 lei la magazinele QuickMobile. Urmează îndeaproape iPhone 6 de 64 GB Space Gray, dar și versiunea de 5.5 inch, adică iPhone 6 Plus. Pe locul 3 în clasamentul vânzărilor se afla iPhone 6 Gold de 16 GB și iPhone 6 Plus Gold de 64 GB.

Cei care au achiziționat un iPhone 6 sau 6 Plus au comandat și extinderea garanției produsului, primind o prelungire de 1 sau 2 ani, pe lângă cei 2 ani standard, prin serviciul Garanție Extra de la QuickMobile.ro. Retailerul oferă în țara noastră la precomanda toate cele 18 variante ale noilor modele iPhone 6. Ele sunt disponibile în 3 culori: Space Gray, Silver și Gold și 3 versiuni de stocare: 16 GB, 64 GB și 128 GB.

Pentru versiunea de 128 GB plătiți 4.499 lei în cazul lui iPhone 6 sau 4.999 lei pentru iPhone 6 Plus. Precomenzile continuă pe Quickmobile.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×