eMAG.ro oferă 10% reducere la e-readere În perioada următoare; Modele Sony și Amazon incluse!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 958 ori
<b>eMAG.ro oferă 10% reducere la e-readere În perioada următoare; Modele Sony și Amazon incluse!</b>eMAG.ro are o nouă serie de reduceri și oferte de această dată legată de hobby-uri, fie că e vorba de aparate foto, muzică sau cărți/citit. O reducere interesantă este cea de 10%, aplicată e-readerelor. &nbsp; Astfel, un eBook Reader Nook Touch...

eMAG.ro are o nouă serie de reduceri și oferte de această dată legată de hobby-uri, fie că e vorba de aparate foto, muzică sau cărți/citit. O reducere interesantă este cea de 10%, aplicată e-readerelor.

Astfel, un eBook Reader Nook Touch WiFi costă acum 395 lei în loc de 439 lei și vine cu tehnologie E Ink Pearl, cu contrast ridicat și 16 nuanțe de gri. Acest device cântărește 212 grame și poate conține până la 1000 de cărți, reviste și ziare, iar bateria îi oferă până la 2 luni de citit cu o singură încărcare. Un alt discount este cel al e-readerului Sony PRS-T2 Touch, în versiunea WiFi, care costă 539 lei după reducere.

El folosește tehnologie E-Ink, dispune de un ecran de 6 inch (dual touchscreen), 16 nivele de gri și suporta o rezoluție de 800 x 600 pixeli. Avem și 2 GB memorie flash, slot microSD și 2 luni de citire cu o singură încărcare. în oferta se afla și Kindle de 6 inch, un eBook reader cu WiFi și preț de 359 de lei. Acest model are o diagonală de 6 inch, 16 nivele de gri, 2 GB Flash ROM și oferă 4 săptămâni de funcționare cu WiFi oprit. Gadgetul cântărește 170 de grame și oferă acces la Kindle Store și vine cu dicționar încorporat cu peste 250.000 de cuvinte și definiții.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×