HTC One disponibil pe "Roșu Glamour" În România de mâine, prin Vodafone

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.784 ori
<b>HTC One disponibil pe "Roșu Glamour" În România de mâine, prin Vodafone</b>în premieră pentru clienții Vodafone România operatorul aduce de mâine în țara noastră varianta roșie a lui HTC One. E vorba despre nuanța "Glamour Red", iar terminalul va fi disponibil din 18 iulie și va putea fi testat în Vodafone Experience...

în premieră pentru clienții Vodafone România operatorul aduce de mâine în țara noastră varianta roșie a lui HTC One. E vorba despre nuanța "Glamour Red", iar terminalul va fi disponibil din 18 iulie și va putea fi testat în Vodafone Experience Store din AFI Cotroceni.

Cu câteva zile în urmă vă informăm legat de debutul variantei roșii în Marea Britanie și iată că Vodafone se mișcă rapid și aduce device-ul și la noi. Dotările sale rămân neschimbate, inclusiv HTC BlinkFeed, care agrega fluxuri informaționale și de fotografii din surse de știri atent alese și rețele sociale.

Primiți și BoomSound, tehnologie audio care își face simțită prezența prin două difuzoare asurzitoare plasate în zona frontală a telefonului, iar camera Ultrapixel încă nu are rival la captură de noapte în ecosistemul Android. HTC One a vândut la ultima verificare 5 milioane de unități la nivel global și sunt sigur că e deja la 8 milioane, dacă nu chiar mai mult.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×