Engadget Își pierde editorul șef și numeroși alți editori; politica AOL de vină?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.501 ori
<b>Engadget Își pierde editorul șef și numeroși alți editori; politica AOL de vină?</b>Engadget este o sursă de informație esențială pentru cei pasionați de tehnologie și se pare că vom asista la schimbări ale calității conținutului, acum că editorul său șef și alți editori importanți vor părăsi site-ul. Vestea a venit ca...

Engadget este o sursă de informație esențială pentru cei pasionați de tehnologie și se pare că vom asista la schimbări ale calității conținutului, acum că editorul său șef și alți editori importanți vor părăsi site-ul. Vestea a venit ca o bombă, astfel că Joshua Topolsky, editor șef și-a anunțat demisia aici, iar Nilay Patel, managing editor va pleca la rândul său.

Deținut de rețeaua AOL, faimosul site atrage peste 14 milioane de vizitatori unici pe lună, iar lista de plecări îi include și Paul Miller și Ross Miller. Editorii au părăsit compania acuzând faptul că AOL se axează prea mult pe trafic și prea puțin pe regulile și standardele jurnalistice. Nu știm dacă acesta este și motivul editorului șef de a părăsi Engadget, sau poate solidaritatea cu cei 900 de angajați concediați de AOL în această săptămână.

Recent, rețeaua a cumpărat și faimoasa publicație online The Huffington Post, condusă de formatoarea de opinie Arianna Huffington, plătind 315 milioane de dolari pentru acest site. Arianna a încercat să îl convingă pe Topolsky să rămână în fruntea Engadget, dar fără succes. Fără atâtea figuri importante în redacția sa, va rămâne Engadget oare sursa noastră de bază pentru informații tech sau va trebui să ne reorientăm?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×