iPad 2 disecat, greu de reparat și dotat cu 512MB RAM, confirmat! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.037 ori
<b>iPad 2 disecat, greu de reparat și dotat cu 512MB RAM, confirmat! (Video)</b>Ca de obicei după punerea în vânzare a unui gadget popular, urmează disecția sa, realizată de către cei de la iFixit. Ei bine de această dată există și un scop foarte clar al disecției: descoperirea cantității REALE de RAM de pe noua tableta...

Ca de obicei după punerea în vânzare a unui gadget popular, urmează disecția sa, realizată de către cei de la iFixit. Ei bine de această dată există și un scop foarte clar al disecției: descoperirea cantității REALE de RAM de pe noua tableta iPad. Ei bine, iPad 2 vine cu 512MB RAM, dezmințind astfel speculațiile care afirmau că ar include doar 256MB.

Nu la fel de bune sunt veștile când vine vorba de repararea sau reasamblarea terminalului. Acesta a primit nota 4 din 10 la acest capitol, cunoscut fiind faptul că produsele Apple au tendința de a fi "de unică folosință", dacă le putem numi așa. Disecția iFixit a scos la iveală și un display cu 25% mai subțire și procesorul dual core A5.

Interesant e faptul că acest procesor ar fi purtat branding Samsung, deși informația nu a fost confirmată încă. Motivul pentru obținerea notei 4 la capitolul ușurință de reparare? Ei bine, stratul de sticlă este lipit cu adezivi puternici, ceea ce îl face aproape imposibil de separat fără a provoca oarecare pagube.

Gândiți-vă și la un ecran cu 25% mai subțire și vă veți da seama de ce sticla acestuia se va sparge atât de ușor, la un aparent banal proces de dezasamblare. O dezamăgire este și camera din spate, cu rezoluție de mai puțin de un megapixel și probabil cu focus fix, ca și cea de pe iPod touch.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×