iPad 2 disecat, greu de reparat și dotat cu 512MB RAM, confirmat! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.044 ori
<b>iPad 2 disecat, greu de reparat și dotat cu 512MB RAM, confirmat! (Video)</b>Ca de obicei după punerea în vânzare a unui gadget popular, urmează disecția sa, realizată de către cei de la iFixit. Ei bine de această dată există și un scop foarte clar al disecției: descoperirea cantității REALE de RAM de pe noua tableta...

Ca de obicei după punerea în vânzare a unui gadget popular, urmează disecția sa, realizată de către cei de la iFixit. Ei bine de această dată există și un scop foarte clar al disecției: descoperirea cantității REALE de RAM de pe noua tableta iPad. Ei bine, iPad 2 vine cu 512MB RAM, dezmințind astfel speculațiile care afirmau că ar include doar 256MB.

Nu la fel de bune sunt veștile când vine vorba de repararea sau reasamblarea terminalului. Acesta a primit nota 4 din 10 la acest capitol, cunoscut fiind faptul că produsele Apple au tendința de a fi "de unică folosință", dacă le putem numi așa. Disecția iFixit a scos la iveală și un display cu 25% mai subțire și procesorul dual core A5.

Interesant e faptul că acest procesor ar fi purtat branding Samsung, deși informația nu a fost confirmată încă. Motivul pentru obținerea notei 4 la capitolul ușurință de reparare? Ei bine, stratul de sticlă este lipit cu adezivi puternici, ceea ce îl face aproape imposibil de separat fără a provoca oarecare pagube.

Gândiți-vă și la un ecran cu 25% mai subțire și vă veți da seama de ce sticla acestuia se va sparge atât de ușor, la un aparent banal proces de dezasamblare. O dezamăgire este și camera din spate, cu rezoluție de mai puțin de un megapixel și probabil cu focus fix, ca și cea de pe iPod touch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×