Ericsson lanseaza noua suita Multimedia Communication

1.420 ori
<b>Ericsson lanseaza noua suita Multimedia Communication</b>Ericsson tocmai a lansat suita Ericsson Multimedia Communication, care ofera consumatorilor servicii populare, de care acestia se bucura deja pe Internet, dar disponibile acum si pe telefonul mobil. Interfata intuitiva va fi integrata in noile terminale...

Ericsson tocmai a lansat suita Ericsson Multimedia Communication, care ofera consumatorilor servicii populare, de care acestia se bucura deja pe Internet, dar disponibile acum si pe telefonul mobil.

Interfata intuitiva va fi integrata in noile terminale mobile Sony Ericsson, printre care si modelul W760. Prin intermediul suitei Ericsson, operatorii de telefonie mobila vor oferi clientilor lor servicii mai atractive. Consumatorii vor accesa servicii noi chiar din agenda telefonica, prin intermediul unei interfate care include avataturi, imagini si "free text". Solutia va tine cont si de lista de prieteni ai utilizatorului si de aplicatiile folosite de acestia, astfel ca orice consumator va putea afla cine este disponibil pentru diferite aplicatii.

Utilizatorul are control absolut asupra tipurilor de informatii disponibile pentru ceilalti utilizatori. Interfata intuitiva integreaza noi aplicatii ale suitei Ericsson, cum ar si chatul sau transferul de fisiere, plus deja existentele servicii voce, apelare video, SMS si MMS. Avand toate contactele si serviciile disponibile prin intermediul agendei telefonice creaza un sentiment de apropiere fata de prieteni si familie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×