Nokia N-GAGE permite gamerilor sa creeze propriile jocuri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.000 ori
<b>Nokia N-GAGE permite gamerilor sa creeze propriile jocuri</b>Jucatorii faimosului deja Yamake, noul joc disponibil pe platforma Nokia N-Gage, vor putea acum sa isi creeze propriile jocuri, folosind continuturile incluse intr-o varietate de mini-jocuri. Consumatorii pot folosi unelte de design pentru a crea...

Jucatorii faimosului deja Yamake, noul joc disponibil pe platforma Nokia N-Gage, vor putea acum sa isi creeze propriile jocuri, folosind continuturile incluse intr-o varietate de mini-jocuri.

Consumatorii pot folosi unelte de design pentru a crea propriile mini-jocuri, cum ar fi puzzle-uri sau quiz-uri ce folosesc texte, clipuri audio sau fimulete de pe PC sau de pe telefonul mobil. Dr. Mark Ollila, directorul sectiunii de publishing al jocurilor de la Nokia afirma ca Yamake este un joc revolutionar disponibil pe platforma N-Gage. Jucandu-l, gamerii pot sa creeze, sa joace si sa imparta cu alti utilizatori titluri customizate.

Acestea folosesc continuturi multimedia generate de catre utilizatori, initiativa stand sub semnul pionieratului companiei finlandeze. Se pare ca viitorul jocurilor mobile si viitorul jocurilor in general se axeaza pe continuturile create de catre gameri si impartasite cu toti jucatorii. Noile mini-jocuri pot fi puse la dispozitie de catre utilizatori prin N-Gage Arena, comunitatea Yamake si prin mesaje multimedia, intre terminalele compatibile N-Gage si alte terminale S60. Comunitatea Yamake tine gamerii conectati, permitandu-le sa descarce si sa faca recenzii ale mini-jocurilor, impartasind si idei despre noi continuturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×