Essential Phone ar urma să ajungă în Europa, Marea Britanie şi Japonia

1.293 ori
<b>Essential Phone ar urma să ajungă în Europa, Marea Britanie şi Japonia</b>Săptămâna trecută nu a adus veşti prea bune despre Essential Phone, telefonul startup-ului lui Andy Rubin. Întâi am aflat că întârzie terminalul şi apoi un oficial al companiei a plecat. Azi descoperim că Essential Phone are şanse să debuteze la nivel..

Săptămâna trecută nu a adus veşti prea bune despre Essential Phone, telefonul startup-ului lui Andy Rubin. Întâi am aflat că întârzie terminalul şi apoi un oficial al companiei a plecat. Azi descoperim că Essential Phone are şanse să debuteze la nivel global mai rapid decât credeam.

Evident se miza întâi pe o lansare în SUA, dar acum descoperim că Essential Phone va ajunge în Europa, Marea Britanie şi Japonia. Informaţiile vin de la reputata publicaţie The Financial Times. Aparent Andy Rubin and co ar discuta deja cu operatori din aceste teritorii, numele companiei britanice EE fiind amintit. Essential Phone reprezintă o alternativă interesantă la Samsung Galaxy S8, HTC U11 sau OnePlus 5, prin prisma designului modular, a Androidului stock şi a designului cu ecran edge to edge.

Iar preţul de 699 dolari e mai atractiv decât al rivalilor. Nici în acest moment nu avem o dată clară de lansare a terminalului, deşi COO-ul firmei, Niccolo de Masi a declarat că debutul e iminent. E drept că nu ar trebui să ne încânte prea tare preţul de mai sus în Europa, pentru că la noi se aplică taxe extra şi ar putea ajunge lejer la 750 de euro sau chiar 800.

Pe de altă parte Andy Rubin şi ai săi ar face bine să se grăbească, altfel vor fi ajunşi din urmă de LG V30, Galaxy Note 8 şi colecţia de toamnă de flagship-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×