Essential Phone este listat de retailerul american Best Buy; costă 699.99 dolari dar nu știm când se livrează

918 ori
<b>Essential Phone este listat de retailerul american Best Buy; costă 699.99 dolari dar nu știm când se livrează</b>Cu mare interes așteptăm și debutul comercial al smartphone-ului Essential Phone, terminal care ar trebui să ajungă pe rafturile magazinelor din SUA din această lună. O confirmare a lansării vine astăzi din partea celor de la Best Buy care listează

Ultima dată când se menționa telefonul Essential Phone era atunci când aflam faptul că lansarea sa comercială ar urma să aibă loc în august. Apar indicii cu privire la această lansare odată ce lanțul de magazine Best Buy listează pe site noul smartphone creat de fondatorul Android, adică Andy Rubin.

Essential Phone

Inedit este faptul că telefonul în varianta neblocată costă 699.99 dolari, în vreme ce modelul destinat operatorului Sprint are trecut în dreptul său un preț de 749.99 dolari. Nu știm exact motivul pentru care prețul crește cu 50 dolari în cazul modelului destinat operatorului Sprint dar poate că publicul va putea alege un plan de finanțare pentru dispozitiv alături de un abonament de voce și date.

Essential Phone

Nu este oferită o dată de livrare în cazul de față, dar sperăm ca acest detaliu să fie dezvăluit curând. Vă amintim că Essential Phone sosește cu display IPS de 5.7 inch (rezoluție 1440p), procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu 4 GB RAM. Sunt oferiți 128 GB stocare flash fără slot microSD din păcate și o cameră frontală de 8 megapixeli. În spate se află camera duală de 13 megapixeli, pinii magnetici pentru atașarea de module și la interior o baterie de 3040 mAh. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×