Essential Phone este prezentat hands-on chiar de creatorul său, Andy Rubin; telefonul se lansează comercial în iunie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Essential 3.431 ori
<b>Essential Phone este prezentat hands-on chiar de creatorul său, Andy Rubin; telefonul se lansează comercial în iunie (Video)</b>În cadrul conferinței Recode Code 2017, cei de la Recode au avut șansa de a-i lua un interviu chiar lui Andy Rubin, creatorul lui Android și mai nou creatorul lui Essential Phone. V-am povestit ieri într-un articol detaliat totul despre

Conferința Recode Code 2017 de ieri ne-a adus printre altele și un interviu cu Andy Rubin, creatorul lui Android și mai nou și al telefonului numit Essential Phone. Acesta a prezentat în fața publicului noul handset despre care v-am povestit tot ce era de știut chiar prin intermediul unui articol detaliat pe care îl puteți găsi aici. Acum avem șansa să vedem produsul live și să remarcăm cât de compact este acesta.

Essential Phone

S-a vorbit în special despre dimensiunile reduse ale lui Essential Phone, terminal care în ciuda diagonalei de 5.7 inch reușește să fie la fel de compact precum unul de 4.7 inch. Aflăm faptul că modulul foto selfie a fost plasat în spatele LCD-ului și că este primul telefon din titaniu produs în masă (excepând eventualele modele de lux de pe piață).

Essential Phone

Rama handset-ului este fabricată din acest material în vreme ce panoul spate este realizat din ceramică fix precum avem și în cazul lui Xiaomi Mi Mix. În continuarea interviului, Andy Rubin a declarat că porturile trebuie să dispară complet și că acest Essential Phone este un soi de tranziție către un design portless, smartphone-ul de față sosind doar cu port USB Type-C la pachet.

Essential Phone

Cât despre modularitatea acestui produs, creatorul său a afirmat că spre deosebire de alte companii de pe piață precum Motorola care a creat un sistem de modularitate ce nu oferă libertatea de schimbare a design-ului pentru ca accesoriile să fie în continuare compatibile, în cazul lui Essential Phone s-a ales implementarea unor pini magnetici care pe viitor vor fi integrați și pe modele succesor în locuri diferite de pe carcasă, oferindu-se în continuare compatibilitate și mână liberă la capitolul design.

A fost prezentată pe scenă și camera video 360 ce vine ca accesoriu modular, moment după care Andy Rubin a fost întrebat de ce a ales Android ca platformă software pentru noul său smartphone. Răspunsul la această întrebare, dar și restul interviului îl puteți urmări mai sus. Aflați și că livrările lui Essential Phone vor începe din iunie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×