Evan Blass prezintă HTC U12+: Randări detaliate și liste oficiale de specificații sunt aici!

1.441 ori
<b>Evan Blass prezintă HTC U12+: Randări detaliate și liste oficiale de specificații sunt aici!</b>Au trecut doar câteva momente de la apariția unei liste de specificații pentru HTC U12+ și iată că avem deja și o confirmare a acestor dotări din partea lui Evan Blass. Reputatul leaker ne prezintă fotografii ale listei oficiale de dotări, cât și

Cu doar câteva momente în urmă vă prezentam o presupusă listă de specificații asociate lui HTC U12+, iar acum și Evan Blass are ceva pentru noi. Celebrul leaker ne prezintă atât o fotografie cu documente în care sunt menționate toate dotările lui U12+ cap-coadă, dar și randări detaliate pentru cele 3 variante de culoare în care este așteptat să sosească flagship-ul în prima fază.

HTC U12+

Descoperim de aici că telefonul vine într-o carcasă unibody cu spate din sticlă și ramă metalică, spate ce este disponibil pe nuanțe precum negru, vișiniu și totodată un albastru transparent care permite o privire asupra componentelor interne. Observăm și camera duală din spate ce amintește de LG G6/V30 datorită amplasării, cât și telemetrul laser, bliț-ul LED și scanner-ul de amprente în mijloc.

HTC U12+

Privit din față telefonul este destul de arătos, deși nu ar fi stricat să vedem muchii ceva mai înguste sus și jos. Vestea bună este că nu există un decupaj în ecranul lui HTC U12+. Cele 2 butoane fizice pentru controlul volumului și cel de power/unlock sunt regăsite în partea laterală din dreapta și în cazul în care vă întrebați, nu, nu avem jack audio aici.

HTC U12+ se va livra cu ecran QHD+ de 6 inch (2280 x 1440 pixeli), cu procesor Snapdragon 845, 6 GB de RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și cu o baterie de 3500 mAh ce suportă standardul de încărcare rapidă QuickCharge 3.0. Avem cameră duală selfie de 8 megapixeli cu mod bokeh, iar în spate o cameră duală de 12 + 16 megapixeli cu OIS, bokeh și filmare slow-motion FHD la 240 cadre pe secundă.

Telefonul urmează a fi lansat oficial pe data de 23 mai, zi în care vom afla ți prețul de comercializare!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×