BlackBerry KEY2 ni se prezintă în randări detaliate înaintea lansării de pe 7 iunie

771 ori
<b>BlackBerry KEY2 ni se prezintă în randări detaliate înaintea lansării de pe 7 iunie</b>Prima săptămână a lunii iunie este una bogată în lansări, astfel că avem pe listă telefoane precum Lenovo Z5, Motorola Moto Z3 Play, dar și BlackBerry KEY2 gata pregătite de lansare. Acest din urmă terminal va debuta pe data de 7 iunie

Peste doar câteva zile, mai precis pe data de 7 iunie avem programat și evenimentul de lansare al smartphone-ului BlackBerry KEY2 - telefon care astăzi ni se prezintă într-o serie de randări detaliate prin intermediul lui Evan Blass. Aceste imagini nu fac decât să reconfirme detaliile deja știute în materie de design și anume faptul că vom avea parte de o carcasă unibody cu ramă metalică și un spate cu textură punctată.

BlackBerry KEY2

Mai remarcăm aici tastatura qwerty fizică ce vine cu un buton special, cât și cu un buton space care va găzdui scanner-ul de amprente. Cel mai probabil vom avea parte și aici de funcția prin care întreaga tastatură devine touchpad pentru navigarea prin meniu sau documente, o funcție tare utilă de altfel ținând cont de faptul că ecranul nu este tocmai generos.

BlackBerry KEY2

Din punct de vedere hardware vom primi un display TFT de 4.5 inch (rezoluție de 1620 x 1080 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și o baterie de 3360 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. În spate se află o cameră duală și telefonul ne va oferi 4 sau 6 GB RAM în funcție de varianta aleasă și sistemul de operare Android 8.1 Oreo. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×