Evenimentul Samsung Unpacked din 11 februarie a fost transmis live folosindu-se pentru filmare telefoane Galaxy S20 Ultra

2.608 ori
<b>Evenimentul Samsung Unpacked din 11 februarie a fost transmis live folosindu-se pentru filmare telefoane Galaxy S20 Ultra</b>În urmă cu 2 zile am avut parte de prima mare lansare din zona smartphone, cea a terminalelor din seria Galaxy S20, acestea fiind 3 la număr. Avem modelul de bază Galaxy S20, varianta de mijloc intitulată

În urmă cu 2 zile am avut parte de prima mare lansare din zona smartphone, cea a terminalelor din seria Galaxy S20, acestea fiind 3 la număr. Avem modelul de bază Galaxy S20, varianta de mijloc intitulată Galaxy S20+ și nu în ultimul rând, modelul de top numit Samsung Galaxy S20 Ultra - cel pe care mulți și-l doresc prin prisma camerei foto din spate ce include un senzor de 108 megapixeli și 100x zoom digital.

Galaxy S20 Ultra

V-am oferit un material de tip hands-on review cu acest terminal (îl puteți găsi aici) și am aflat rapid în ziua lansării și prețurile la care este vândut pe plan local. Acum ies la iveală și alte vești, printre care și faptul că Samsung a folosit telefoane Galaxy S20 Ultra pentru a filma și transmite live evenimentul Unpacked din data de 11 februarie. 

Din datele dezvăluite aflăm că toți cei din echipa de filmare au primit telefoane Galaxy S20 Ultra plasate în suporturi speciale menite pentru o manevrare mai ușoară și pentru a le stabiliza. Conferința în cazul în care nu știați, a fost transmisă în rezoluție Full HD (1080p) pe YouTube - imaginea livrată fiind extrem de clară și luminoasă pentru un smartphone. 

Aveți stream-ul evenimentului mai sus și aflați că telefonul este capabil și de filmare 8K la 24fps, dar și 4K la 30/60fps. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×