Samsung va avea oferte speciale la precomanda lui Galaxy S20+ sau S20 Ultra! Căști wireless Galaxy Buds+ cadou

8.860 ori
<b>Samsung va avea oferte speciale la precomanda lui Galaxy S20+ sau S20 Ultra! Căști wireless Galaxy Buds+ cadou</b>Evan Blass este pe val în aceste zile și după ce ne-a dezvăluit randări pentru Huawei P40 Pro recent, iată că acum are și ceva proaspăt pentru fanii Samsung. Este vorba despre un poster oficial asociat

Evan Blass este pe val în aceste zile și după ce ne-a dezvăluit randări pentru Huawei P40 Pro recent, iată că acum are și ceva proaspăt pentru fanii Samsung. Este vorba despre un poster oficial asociat seriei de terminale Galaxy S20 pe care îl puteți vedea mai sus și care scoate la iveală o ofertă specială de lansare.

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, compania sud-coreeană pregătește oferte atractive pentru acei clienți care aleg să realizeze o precomandă pentru noul flagship. Aflăm că cei ce vor comanda un Galaxy S20+ sau un Galaxy S20 Ultra vor primi cadou o pereche de căști Galaxy Buds+.

Galaxy S20

Important de menționat faptul că această ofertă se aplică doar variantelor Plus și Ultra de S20, nu și pentru modelul de bază. Nu știm în ce regiune/țară se aplică promoția de față, dar sperăm să fie inclusă și țara noastră pe listă. Anul trecut cei care realizau o precomandă pentru Galaxy S10 în România puteau primi cadou căștile Galaxy Buds, stocul cadourilor fiind limitat la 2000 unități.

Vă reamintim că lansarea telefoanelor din seria Galaxy S20 va avea loc pe 11 februarie și că startul vânzărilor în magazine se dă din 13 martie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×