Fabrica Nokia din regiunea Dongguan, China, e dezmembrată şi scoasă la vânzare la fiare vechi

Autor:  | Publicat în:  Nokia 752 ori
<b>Fabrica Nokia din regiunea Dongguan, China, e dezmembrată şi scoasă la vânzare la fiare vechi</b>Un reportaj al site-ului chinez Mydrivers ne arată &icirc;n ce stadiu e fabrica Nokia din regiunea Dongguan, China. Ea a renunţat la toate logo-urile Nokia cu luni &icirc;n urmă, deci mai potrivit ar fi să spunem fabrica Microsoft Lumia. &nbsp; Se...

Un reportaj al site-ului chinez Mydrivers ne arată în ce stadiu e fabrica Nokia din regiunea Dongguan, China. Ea a renunţat la toate logo-urile Nokia cu luni în urmă, deci mai potrivit ar fi să spunem fabrica Microsoft Lumia.

Se pare că în acest moment gigantica întreprindere e scufundată într-o linişte mormântală, iar în curtea sa puţinii angajaţi rămaşi curata resturi metalice şi scot mobila de la interior. Abundenţa de componente metalice scoase în curtea fabricii pare a indica faptul că liniile de producţie şi roboţii au fost dezasamblaţi şi probabil vor fi vânduţi la fiare vechi.

Fabrica Nokia din regiunea Dongguan, China e dezmembrată şi scoasă la vânzare la fiare vechi

Şi asta mai ales pentru că toate aceste obiecte au stat mult timp în ploaie. Microsoft a închis producţia aici cu ceva vreme în urmă şi intenţionează să o mute în Vietnam. Fosta fabrica ocupa 130.000 de metri pătraţi, ceea ce înseamnă un potenţial uriaş de producţie. Puţinii angajaţi rămaşi în zona vând la reducere tot ce a rămas în fabrică, inclusiv scaune, mese, birouri şi echipamente din bucătăria fabricii.

Fabrica Nokia din regiunea Dongguan, China e dezmembrată şi scoasă la vânzare la fiare vechi

Cam aşa arată rezultatul dezolant al unei administrări nechibzuite a afacerii Nokia de către Microsoft.

Nokia

Microsoft

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×