Un nou telefon Sony Xperia va fi prezentat pe 20 aprilie, conform unor surse japoneze; Xperia Z4 sau Z3 Neo?

798 ori
<b>Un nou telefon Sony Xperia va fi prezentat pe 20 aprilie, conform unor surse japoneze; Xperia Z4 sau Z3 Neo?</b>E bizar faptul că am văzut at&acirc;t de multe fotografii hands on cu Sony Xperia Z4 şi liste cu specificaţii ale terminalului, dar nu avem &icirc;ncă o dată de lansare pentru device. Azi o sursă din Japonia a dezvăluit că Sony ar pregăti o...

E bizar faptul că am văzut atât de multe fotografii hands on cu Sony Xperia Z4 şi liste cu specificaţii ale terminalului, dar nu avem încă o dată de lansare pentru device. Azi o sursă din Japonia a dezvăluit că Sony ar pregăti o lansare pentru 20 aprilie.

Problema e că nu e foarte clar încă ce fel de terminal va sosi atunci, zvonurile afirmând că mai degrabă vom vedea un Xperia Z3 Neo la acel eveniment. Încă aşteptăm şi veşti despre Xperia Z4 Ultra şi Xperia Z4 Compact, de asemenea. În această săptămână au apărut pe web huse ale unui misterios handset Sony Xperia, aşa numitul Xperia Z3 Neo.

El aduce un design similar cu al lui Z3 şi ar urma să debuteze prin mai sau iunie în magazine. Astfel se decalează lansarea lui Xperia Z4 până în septembrie, la IFA conform unei alte surse. De vreme ce HTC a prezentat recent modelul HTC One M8s, un mic upgrade pentru M8, nu vedem de ce Sony nu ar face acelaşi lucru cu Xperia Z3, oferind un "aperitiv" până vine Z4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×