Factura Vodafone de 23.000 de euro pentru un utilizator broadband mobile

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.974 ori
<b>Factura Vodafone de 23.000 de euro pentru un utilizator broadband mobile</b>Daca v-ati plans vreodata de factura dumneavoastra prea incarcata dupa o sesiune de roaming, aflati ca se poate mai rau, sau cel putin acesta a fost cazul unui client Vodafone cu o super-factura pentru servicii mobile broadband, folosite international....

Daca v-ati plans vreodata de factura dumneavoastra prea incarcata dupa o sesiune de roaming, aflati ca se poate mai rau, sau cel putin acesta a fost cazul unui client Vodafone cu o super-factura pentru servicii mobile broadband, folosite international.

Will Pierce se afla in vacanta cu fiul sau Louis si a folosit abonamentul broadband mobil al celor de la Vodafone in afara granitelor tarii, descarcand showuri TV britanice gen Kavanach QC sau Top Gear. Aceasta initiativa l-a adus pe britanic la impresionanta factura de 23.000 de euro.

Fiecare dintre episoadele showului costa aproximativ 5300 de euro prin faptul ca utilizatorul descarca folosind conexiunea in roaming, taxata la fiecare MB. Clientul Vodafone s-a declarat socat de factura sa si revoltat de faptul ca operatorul nu l-a avertizat ca a depasit limitele normale ale contractului sau ale creditului.

El afirma de asemenea ca aplicatia folosita nu mentiona costul fiecarui minut de conexiune si ca in alte tari, utilizatorul ar fi fost sunat pentru a verifica daca el este cu adevarat cel care foloseste abonamentul atat de intensiv. Intr-un gest de bunavointa, Vodafone a anulat factura, desi clientul sau ar fi putut afla ca au mai existat cazuri ca al sau, in Germania, ceea ce l-ar fi putut invata minte si feri de downloaduri exagerate in roaming.

Sursa: [Broadband-expert.co.uk]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×