Microsoft confirma suportul pentru Windows Mobile Widgets

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.386 ori
<b>Microsoft confirma suportul pentru Windows Mobile Widgets</b>Saptamana trecuta aflam ca Windows Mobile 6.5 va sosi cu suport pentru widgeturi, iar acum avem mai multe detalii despre aceasta functie. Sub numele de "Windows Mobile Widgets" se vor afla cele mai noi aplicatii mobile tip widget, indeplinind standardul...

Saptamana trecuta aflam ca Windows Mobile 6.5 va sosi cu suport pentru widgeturi, iar acum avem mai multe detalii despre aceasta functie. Sub numele de "Windows Mobile Widgets" se vor afla cele mai noi aplicatii mobile tip widget, indeplinind standardul W3C.

Internet Explorer Mobile 6 va fi baza pentru aceste widgeturi, iar developerii vor putea folosi tehnologii web standard, gen HTML, CSS, JavaScript, Flash sau ActiveX pentru a crea astfel de aplicatii. Widgeturile vor fi create in asa fel incat utilizatorii nu vor realiza ca au de-a face de fapt cu un widget, ci mai degraba cu o aplicatie completa.

Aceasta caracteristica aminteste de widgeturile de pe Nokia S60, care functionau in acelasi fel, desi nu au fost adoptate de public. Nu stim inca daca Windows Mobile Widgets va fi suportat pe terminalele mai vechi Windows Mobile 6, pe PDA-uri, sau daca va ramane o functie exclusiva pentru Windows Mobile 6.5.

Via: [Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×