Flagshipul Motorola Droid Turbo Își face din nou apariția În fotografii live, cu o textură interesantă a spatelui

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.398 ori
<b>Flagshipul Motorola Droid Turbo Își face din nou apariția În fotografii live, cu o textură interesantă a spatelui</b>Ultima oară când Motorola Droid Turbo ajunsese pe web sub formă de randari și specificații am fost intrigat de zvonul că va folosi o carcasă specială din fibră de sticlă și kevlar. Azi vedem imagini hands on cu viitorul flagship Moto, care are...

Ultima oară când Motorola Droid Turboajunsese pe web sub formă de randari și specificații am fost intrigat de zvonul că va folosi o carcasă specială din fibră de sticlă și kevlar. Azi vedem imagini hands on cu viitorul flagship Moto, care are o textură interesantă a spatelui carcasei.

Acest device, considerat de unii model înrudit cu Nexus 6 sau mai bine zis o variantă mai mică a acestuia adopta un display Quad HD de 5.2 inch. Ca orice model din seria Droid care se respectă el este branduit Verizon, iar pe ecran avem afișate și câteva dotări, precum rezoluția de 2560 x 1440 pixeli, cei 3 GB RAM și 32 GB stocare internă. Terminalul pare fabricat din Kevlar cu o margine cromată, dacă ne luăm după aceste fotografii.

știm că Moto Droid Turbo adopta un procesor quad core Snapdragon 805 de 2.7 GHz, o cameră de 21 megapixeli cu blitz dual LED, cele două LED-uri flancând cameră. Handsetul mai vine cu o baterie de 3900 mAh, suport pentru Motorola Turbo Charge, 4G LTE și Android 4.4 KitKat. Ați cumpăra un astfel de smartphone în defavoarea lui Nexus 6?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×