Vice-președintele Alcatel vorbește despre planurile de lansare a unor noi device-uri Windows Phone

1.214 ori
<b>Vice-președintele Alcatel vorbește despre planurile de lansare a unor noi device-uri Windows Phone</b>Prin intermediul unui interviu realizat de curând de către cei de la publicația The Guardian, interviu luat vice-președintelui Alcatel, Dan Dery, aflăm câteva detalii despre planurile companie cu privire la viitoarele produse ce vor adopta sistemul...

Prin intermediul unui interviu realizat de curând de către cei de la publicația The Guardian, interviu luat vice-președintelui Alcatel, Dan Dery, aflăm câteva detalii despre planurile companie cu privire la viitoarele produse ce vor adopta sistemul de operare Windows Phone destinat smartphone-urilor.

Astfel, Dan Dery afirmă că operatorii din întreaga lume le-au cerut dezvoltarea de smartphone-uri entry-level Windows Phone, acestea fiind disponibile pe piață la un preț foarte accesibil pentru consumatori. Cu toate că sosesc pe piață la prețuri scăzute, terminalele low-end Windows Phone sunt la fel de eficiente ca și alte flagship-uri de pe piață datorită optimizării sistemului de operare.

De asemenea, vice-președintele Alcatel a mai adăugat că se vor axa în special pe terminalele low-end Windows Phone, cele de tip high-end fiind lăsate pentru moment deoparte. Rămâne de văzut când vom vedea un nou terminal Alcatel ce va rula aceasta platformă, luând în considerare faptul că primul proiectl Alcatel View (Windows Phone 7) a fost anulat la scurt timp după anunț.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×