Frații giganți: LG Optimus Vu lângă Samsung Galaxy Note, Într-o fotografie

1.384 ori
<b>Frații giganți: LG Optimus Vu lângă Samsung Galaxy Note, Într-o fotografie</b>în segmentul încert al hibrizilor între telefoane și tablete mai avem acum și un nou-venit, LG Optimus Vu, care face o pereche bună cu Samsung Galaxy Note în imaginea de mai jos. Primul are un display de 5 inch, iar al doilea dispune de un ecran de...

în segmentul încert al hibrizilor între telefoane și tablete mai avem acum și un nou-venit, LG Optimus Vu, care face o pereche bună cu Samsung Galaxy Note în imaginea de mai jos. Primul are un display de 5 inch, iar al doilea dispune de un ecran de 5.3 inch.

LG Optimus Vu ar putea sosi în Barcelona, la MWC în curând, iar handsetul are deja parte de un teaser video și o pagină web specială. Acest device suportă o rezoluție de 1024 x 768 pixeli, ecranul său folosește tehnologie IPS-LCD și o rație a aspectului de 4:3. A nu se confunda Optimus Vu cu LG Vu, un telefon cu specificații modeste din 2008, axat pe funcția de televiziune mobilă. Trebuie să recunosc că în comparație cu Galaxy Note, Optimus Vu este un terminal mid-range.

Observați că aspectul 4:3 îl face pe Vu mai lat decât Galaxy Note, cea ce nu e neapărat un lucru bun, deoarece aura de PDA nu îmbunătățește imaginea produsului. Ar fi cel puțin bizar ca LG să pună un preț similar cu cel al lui Note pentru acest nou-venit, având în vedere diferența clară de hardware, în favoarea celor de la Samsung. Ce părere aveți? Are Vu ce îi trebuie pentru a lupta cu un terminal cu procesor Exynos dual core și ecran Super AMOLED?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×