NEC Casio Medias LTE N-04D, super smartphone din Japonia

Autor:  | Publicat în:  NEC 1.064 ori
<b>NEC Casio Medias LTE N-04D, super smartphone din Japonia</b>Seria Medias a celor de la NEC s-a remarcat prin smartphone-uri ultra subțiri sau cu specificații high end de invidiat. Acum un nou model face parte din această gamă și anume NEC Casio Medias LTE N-04D. Observați aici asocierea cu brandul Casio,...

Seria Medias a celor de la NEC s-a remarcat prin smartphone-uri ultra subțiri sau cu specificații high end de invidiat. Acum un nou model face parte din această gamă și anume NEC Casio Medias LTE N-04D. Observați aici asocierea cu brandul Casio, ceea ce înseamnă că handsetul va interacționa cu ceasurile Casio de ultimă generație.

N-04D este disponibil prin operatorul local NTT DoCoMo, iar terminalul are toate șansele să rămână în Japonia deocamdată. Telefonul este mai gros decât predecesorul său, măsoară 11.6 mm și vine cu suport pentru conectivitate 4G, un procesor dual core de 1.2 GHz, un display LCD 720p de 4.3 inch, funcție de portofel mobil și TV tuner. Carcasa acestui nou venit este rezistentă la apă, iar terminalul este compatibil cu seria de ceasuri Casio G-Shock, care oferă mai nou și notificări cu privire la apeluri și mailuri.

Handsetul va sosi pe piață pe 15 februarie în variante de culoare portocalie sau neagră, iar japonezii au început deja precomenzile. Oare de câtă popularitate asiatică este nevoie ca un telefon NEC să ajungă și în Europa? știu că de exemplu ceasurile Casio sunt populare în zona noastră, deci există piață și pentru NEC zic eu, mai ales că Fujitsu a îndrăznit deja să pătrundă pe continentul nostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×