Funcția de 3D Mapping a prototipului Google Project Tango văzută În acțiune

Autor:  | Publicat în:  Google 562 ori
<b>Funcția de 3D Mapping a prototipului Google Project Tango văzută În acțiune</b>După ce acum două zile vă aduceam la cunoștiință faptul că prototipul de smartphone Google Project&nbsp;Tango integrează nici mai mult nici mai puțin de 4 camere foto, iată că astăzi avem ocazia să urmărim funcția de 3D Mapping a acestui...

După ce acum două zile vă aduceam la cunoștiință faptul că prototipul de smartphone Google Project Tango integrează nici mai mult nici mai puțin de 4 camere foto, iată că astăzi avem ocazia să urmărim funcția de 3D Mapping a acestui device în acțiune.

Materialul video cu pricina provine de la compania Matterport, companie ce a primit un prototip al acestui device. Din câte puteți observa, Google Project Tango reușește crearea unei reprezentări 3D foarte precise. Acest tip de reprezentare 3D ar putea fi folosită cu ușurință în aplicațiile de navigare sau în jocurile video.

Cu toate acestea, videoclipul ne arată doar procesul de 3D Mapping propriu-zis, dar nu și durata de timp necesară pentru procesarea imaginilor 3D realizate. Acest prototip va putea fi văzut și în România chiar luna viitoare în cadrul unui eveniment numit Google Project Tango Hackathon ce va avea loc în Timișoara.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×