Funcția Voice HD este disponibilă de astăzi în toată rețeaua Digi Mobil (3G și 4G)

1.600 ori
<b>Funcția Voice HD este disponibilă de astăzi în toată rețeaua Digi Mobil (3G și 4G)</b>Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi faptul că operatorul Digi Mobil extinde funcționalitatea "Voice HD" la toată rețeaua mobilă atât în 3G, cât și 4G. După cum probabil știați deja, funcția era disponibilă deja

Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi faptul că operatorul Digi Mobil extinde funcționalitatea "Voice HD" la toată rețeaua mobilă atât în 3G, cât și 4G. După cum probabil știați deja, funcția era disponibilă deja în rețeaua 4G sub denumirea VoLTE, dar de astăzi o găsim prezentă și în cazul rețelei 3G Digi Mobil - avantajul oferit aici fiind calitatea superioară a apelurilor telefonice.

Sunetul livrat este mai clar și totodată se elimină zgomotul de fundal, modalitate prin care apelurile din zone aglomerate sau zgomotoase sunt mai ușor de purtat. Serviciul de față este disponibil gratuit pentru toți abonații Digi Mobil, activarea funcției urmând a se face automat de către aparat, dacă utilizatorul se află în aria de acoperire 3G în momentul apelării.

În momentul de față majoritatea telefoanelor sunt compatibile cu acest serviciu, astfel că niciuna dintre părțile incluse în convorbire nu trebuie să intervină asupra setărilor pentru a beneficia de funcționalitate, aceasta fiind automată. Ca un fapt divers aflăm că în prezent rețeaua 3G Digi acoperă 99,5% din populație, în vreme ce rețeaua 4G acoperă 65% din populație. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×