Android TV este acum disponibil pe soundbar-uri, începând cu JBL Link Bar

1.049 ori
<b>Android TV este acum disponibil pe soundbar-uri, începând cu JBL Link Bar</b>Android TV s-a extins în această săptămână, prin anunţul faptului că a ajuns pe soundbar-uri. Primul model pe care ajunge soluţia Google este JBL Link Bar, pe care îl vedeţi în imaginea din header

Android TV s-a extins în această săptămână, prin anunţul faptului că a ajuns pe soundbar-uri. Primul model pe care ajunge soluţia Google este JBL Link Bar, pe care îl vedeţi în imaginea din header.

Avem de-a face cu un soundar de top aici, cu suport pentru Chromecast, Android TV şi Google Assistant. Preţul e pe măsură, la 400 de dolari, iar cine vrea şi subwoofer mai plăteşte încă 300 de dolari. Acest dispozitiv se conectează la televizor prin intermediul unui singur cablu şi furnizează experiența Android TV fără vreun compromis, exact cum aţi experimenta-o de la un TV box.

Android TV

Puteţi controla şi gadget-urile deştepte din casă prin Google Assistant, chiar şi fără să mai porniţi televizorul. JBL Link Bar are suport WiFi şi Bluetooth, Chromecast integrat şi 3 intrări HDMI, dar şi o ieşire HDMI ARC. Integrează microfoane far field, care vă captează vocea de la distanţă şi vine la pachet cu o telecomandă.

Android TV vine la pachet cu suport pentru streaming prin servicii ca Google Play Movies, YouTube, Netflix, Amazon, Vudu, Plex, Spotify şi Google Play Music. Puterea este de până la 100 Watt dacă daţi soundbar-ul la maxim. Aşteptăm acum şi modele mai accesibile şi pe cealaltă parte a spectrului... soundbar-uri şi mai deştepte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×