Galaxy J2 Pro se lansează în Coreea de Sud fără suport pentru date mobile sau WiFi; Ar fi "ideal" pentru studenți

1.074 ori
<b>Galaxy J2 Pro se lansează în Coreea de Sud fără suport pentru date mobile sau WiFi; Ar fi "ideal" pentru studenți</b>În luna ianuarie a acestui an cei de la Samsung lansau pe piață și smartphone-ul Galaxy J2 Pro (2018), telefon cu dotări modeste ce debuta în Vietnam. Acum, același handset apare la vânzare și în Coreea de Sud, dar cu ceva funcții lipsă la

Chiar în primele zile ale anului cei de la Samsung anunțau lansarea smartphone-ului Galaxy J2 Pro (2018), telefon cu dotări low-end care la acea vreme debuta pe piața din Vietnam. Acum descoperim că terminalul ajunge sub numele de Galaxy J2 Pro și în Coreea de Sud, dar cu mare lipsuri la pachet după cum ați descoperit încă din titlu.

Galaxy J2 Pro

Samsung afirmă din start faptul că acest nou telefon este axat pe oferirea de funcții basic (apelare, mesagerie, cameră foto) și că accesul la datele mobile (3G, 4G) și la internet via Wi-Fi este blocat din fabrică. Telefonul este caracterizat drept "ideal" pentru studenți, sosind la pachet cu o aplicație de tip dicționar numită Diodic4 prin care se poate învața limba engleză complet offline.

Este promovat și pentru seniori acest dispozitiv, iar ca dotări se oferă aici un ecran qHD Super AMOLED de 5 inch, un procesor quad-core de 1.4 GHz, 1.5 GB RAM și baterie de 2600 mAh. Smartphone-ul va costa aproximativ 185 dolari în Coreea de Sud și tinerii între 18 și 21 ani vor avea parte de o reducere specială la achiziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×